Badan SEO Semalt: Pokus dina Visibilitas sareng Henteu ngan ukur Blue Links


Nalika éta sumping ka SEO, tujuan utama sadayana situsna dugi ka luhur. Deui dina dinten anu lami, éta hartosna ngetik hese "10 kakait biru." Nalika tujuan "top Google" henteu parantos seueur ngarobih pikeun jalma, kumaha anjeun ngahontalna parantos nyirorot.

Sateuacan urang langkung jero teuing, penting pikeun ngartos debat anu parantos kalina dina SEO. Naha sapuluh biru biru ieu maot? Kalayan fitur SEO anyar anu kaluar unggal taun, jawaban kana patarosan ieu gumantung kana tujuan anjeun. Kami bakal langkung jéntré di handap.

Naon aya Blue Links?

Nalika anjeun ngadangu ahli pamasaran anu ngobrol ngeunaan sapuluh tautan biru, aranjeunna ngobrolkeun ngeunaan sapuluh hasil anu luhur dina Google. Gumantung kana panilitian, halaman mimiti Google nyandak 75 nepi ka 95 persén lalu lintas. Ngahontal kana sapuluh tautan biru mangrupikeun kasuksésan dina Google. Hal anu langkung saé ngabagi pai tilu-opat kueh sareng sapuluh urang ti éta pikeun motong sapotong kaopat.

Tautan biru, nalika diucapkeun ku nyalira, aya cara sanés pikeun nyebatkeun hasil pamilarian. Upami anjeun ningali halaman hasil mesin pencari (SERP), tautan biru henteu ngalebetkeun hasil anu dibayar, bagian pangaweruh, sareng snippét anu anjeun tingali di luhur atanapi caket luhur.

Naha Blue Links Henteu Patuh Ngubur di SEO Modern?

Nunjukkeun yén sapuluh hasil munggaran dina Google masih nampi kunjungan anu lumayan, masih aya anu tiasa dianggo pikeun ngudag aranjeunna. Snippét diulas ieu di mimiti parantos nyandak seueur real estate di halaman payun. Cara anu pangsaéna pikeun narékahan ieu henteu nyingkahan aranjeunna, tapi ngagunakeunana sakumaha anu dimaksud.

Kumaha Kumaha Kuring Kéngingkeun Wewengkon Snippet Fitur?

Jalma anu ngatur asup kana wilayah snippet diulas bakal dua kali tingkat klik-liwat maranéhna. Tujuanana anjeun pikeun asup kana daérah éta. Seueur sapertos proyék SEO, patarosan tiasa nyusahkeun. Tapi, aya sababaraha prakték SEO anu paling épék pikeun ngémutan anjeun.

Nengetan Format na

Pamayang Google, atanapi AI anu nyeken situs-situs pikeun optimalisasi, mangrupikeun piketik nalika pormat. Ku pariksa ogé format naon anu asup kana ruangan ieu, anjeun bakal gaduh ide anu saé kumaha ngamimitian. Hayu urang nyandak conto: kumaha carana masak roti.
Kami bakal ngiringan tipeu langkung tipeu engké, tapi conto ieu masihan urang resep sareng bagian Q&A. Ngeklik naon waé ieu bakal nembongkeun daptar nomer. Daptar anu nomerna kurang kurung pikeun ngamangpaatkeun format maca Google. Format kalimatna langsung sareng gampang dibaca. Ngagulung ka handap bakal nembongkeun seueur conto deui. Ieu kalebet pidéo, daptar bullet, sareng paragrap panjang.

Anjeun bakal perhatikeun yén sababaraha halaman wéb ieu padet nalika nganggo tag judulna. Ku ngagunakeun tag H1, H2, sareng H3 anjeun salaku ukuran asihan alami, anjeun miluan praktik pangsaéna SEO. Google langkung dipikaresep milih paragraf 50-kecap dina header H3 anu ngagampangkeun jawabanna.

Perhatoskeun kana Eusi

Potret anu ditujukeun kanggo ngajawab patarosan. Patanyaan ieu mangrupikeun masalah umum anu Google parantos dipikanyaho dina Ecological. Ieu mangrupakeun patarosan anu anjeun tiasa ngawalon.

Upami anjeun ngajalankeun jagal di kota gedé, jalan pangsaéna anu urang tiasa mendakan anjeun nyaéta ku neunggeulan SEO. Ku narik jalma kana halaman wéb anjeun, badé nawiskeun séri tulisan ngeunaan cara ngadamel domba kalayan leres. Saatos milarian forum dina penanganan daging, resep online, sareng hasil google umum, anjeun mendakan patarosan anu tiasa ditjawab.

Hadé pisan pikeun ngarti kumaha palanggan bakal naroskeun patarosan. Strategi ieu bakal mawa jalma ka anjeun. Gaduhan "potongan pangsaéna di kota" mangrupikeun strategi anu badé digarap opat puluh taun ka pengker. Pikeun kéngingkeun pelanggan ayeuna, urang kedah ngadegkeun diri salaku ahli anu tiasa dipercaya dina subjek. Blog mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngalakukeun ieu.

Nempatkeun Hadé Peuntas Anjeun

Upami anjeun ningali koran sareng iklan dina 100 taun katukang, anjeun bakal perhatikeun tema anu umum. Jalma anu ngagaduhan pelatihan di daérah ieu bakal nginpokeun ka anjeun ngeunaan anu disebut piramida sabalikna. Gaya piramida anu inverted ieu anu dianggo para pangarang warta nalika aranjeunna pasang eusi pangsaéna dina lulugu. Nalika kami nerapkeun logika ieu kana headers H2 sareng H3 kami, Google bakal ngartos ieu.

Anjeun tiasa panginten yén padamelan anjeun salaku boga usaha nyaéta ngajaga aranjeunna pamikiran ngeunaan produk anjeun salami mungkin. Tapi rata-rata bentang perhatian manusa mangrupikeun dalapan detik. Upami heading anjeun henteu ngaganggu éta, anjeun parantos éléh.

Upami anjeun nerapkeun logika ieu kana blog anjeun, anjeun moal ningali édisi blog payun-loading sadaya inpormasi anu mangpaat. Anjeun bakal ningali yén unggal judul tindakan minangka patarosan, anu gancang nurutan dina jawaban. Metoda na panginten tiasa nyebarkeun inpormasi anu bantosan pikeun némbalan. Henteu paduli, upami anjeun tetep ngantosan jalma panjang teuing, aranjeunna bakal bagja pikeun milarian solusi anu gancang ka tempat anu sanés.

Kumaha Tiasa Semalt Anu Ngabantosan Ku Ku Ieu?

Tim spesialis Semalt sadar kana masalah ieu. Kalayan pelatihan ngeunaan prakték SEO paling hadé, Semalt bakal ngamangpaatkeun kasempetan ieu ku udagan konci. Ku cara nempatkeun kecap konci ieu kana snippét anu ditampilkeun, anjeun pangkat di luhur pikeun milarian husus.

Aya sababaraha kecap konci anu usaha condong teu hilap. Ku ngahubungkeun kecap konci ieu sareng snippét ditampilkeun, anjeun tiasa mendakan diri anjeun dina posisi anu langkung saé pikeun pangkat pikeun kecap konci anu langkung saé. Ngobrol sareng spesialis SEO ayeuna ku kituna anjeun tiasa ngamekarkeun rencana tindakan pikeun anjeun parantos ka luhur Google.

Naon Naon Béda Jenis Snippét Potret?

Nalika ngaoptimalkeun eusi kanggo snippét anu ditampilkeun, penting pikeun ngartos yén aya dua pilihan média anu dominan: jinis sareng pidio. Sebagian besar naon anu bakal urang balaskeun dina bagian ieu mangrupikeun kecap-kecap, tapi video mangrupikeun saluran anu anjeun kedah mertimbangkeun tambahkeun kana target média anjeun. Video mangrupikeun jasa anu ditawarkeun Semalt. Urang bakal ngaliwat opat daérah.

Snippets YouTube


Google, anu gaduh YouTube, resep ngadukung brandna. Hasilna, snippét YouTube mangrupikeun cara anu saé pikeun tujuanana. Snippet ieu henteu ngakibatkeun jalma kana situs anjeun, tapi ngalangkungan éta "corong" anu tiasa uih deui ka situs anjeun. Strategi ieu tiasa henteu janten masalah, tapi anjeun condong leungiteun jalma-jalma sanésna ka handap corong.

Ngédit pidéo ogé prosés nyusahkeun ku tingkat luhur investasi anu luhur. Anjeun kedah netepkeun lokasi profésional dina urusan anjeun atanapi rumah tangga. Anjeun kedah-bukti buktina dina lokasi éta. Sénédén ogé bakal diperyogikeun pikeun mastikeun yén anjeun ngahasilkeun eusi anu berkualitas tinggi. Ieu mangrupikeun kasempetan anu saé, tapi pangéménkeun ka jalma anu terampil.

Méja Snippét



Méja snippét pikaresepeun, unsur anu didorong data anu unik. Ieu "keunikan" asalna tina kanyataan yén kalolobaan situs wéb henteu tiasa ngalebetkeun ieu ogé. Seueur anu nganggap yén anjeun kedah nempatkeun méja dina situs anjeun pikeun ngamangpaatkeun ieu. Tapi naon waé data anu dipasang kana kolom sareng barisan tiasa cocog tagihanana.

Seueur alesan anu anjeun henteu ningal tabel nyaéta kirang banding émosionalna. Sababaraha urang henteu resep ningali set data. Ogé, HTML pikeun nyiptakeun ieu merlukeun sababaraha panalungtikan. Anu henteu kasohor dina topik éta henteu daék ngudag pilihan ieu.

Ayat Snippét


Ayat coretan mangrupikeun hal anu ngandung blok téks anu padet. Aranjeunna condong ngan ukur handapeun H3 salaku jawaban kana patarosan anu dibere dina judul. Éta nyayogikeun seueur inpormasi sareng nawiskeun kasempetan anu paling pikeun kaasup béta.

Ieu mangrupikeun anu paling pikaresepeun pikeun para pamiarsa pikeun nembus. Dibéré bentang perhatian dalapan detik anu disebatkeun sateuacanna, anjeun tiasa kaleungitan aranjeunna kalayan paragraf. Ogé, Google sigana ngagaduhan masalah anu sami. Aranjeunna tiasa mutuskeun ngahapus téks upami parobihan kana algoritmana nangtukeun yén éta panjang teuing.

Daptar Snippét


Daptar corétan anu nomer sareng nomer mangrupikeun pilihan kadua paling umum anjeun gaduh. Aranjeunna langsung ka titik, nyayogikeun anjeun daptar pilihan anu milari ngajawab patarosan anu dilabélan dina judul. Aranjeunna mangrupikeun format anu pangsaéna pikeun nyayogikeun pitunjuk demi langkah-hambalan. Gaya pendidikan ieu anu paling pikaresepeun pikeun nawiskeun solusi instan.

Kontra anu hadir kalayan milih daptar nomer atanapi bullet aya hubunganana sareng rohangan. Nalika pélor atanapi nomer gaduh sabaraha dampak, ningali daptar ieu bakal mimiti janten lumrah. Ogé, pélor atanapi nomer ngagaduhan sakedik ruangan pikeun ngatasi masalah rumit.

Kacindekan

Sapuluh tumbu biru anu kami terang langkung handap tina daptar, peta, video, sareng sesi Q&A di luhur mesin pencari. Nalika pangkat dina sapuluh puncak masih penting pikeun kasuksésan, ngaungkeun snippét diulas ieu dianggap paling penting pikeun ningkatkeun visibilitas. Upami aya anu nyoba nyandak slot nomer hiji anjeun sareng pidéo atanapi paragraf, padamelan anjeun nyaéta pikeun tujuan ieu.

Kalayan kasadaran kana faktor-faktor anu didaptarkeun di luhur, anjeun bakal tiasa nargétkeun dua saluran média primér pikeun ningkatkeun kamampuan anjeun pikeun di snippét diulas ieu. Digabungkeun sareng tim SEO ahli SEO, tujuan anjeun dugi ka luhureun Google henteu tiasa dicapai. Pikeun inpormasi anu langkung lengkep, punten ngahontalkeun ka spesialis dinten ayeuna.